Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger ner henne lite försiktigt

på en bädd av färggranna och gott luktande blommor
Blommor av alla möjliga slag
Även mitt hjärta slår några extra slag eftersom jag är
bedövad av hennes skönhet
Hennes oskuldfullhet
Hennes underbara leende
Sedan lägger jag mig lugnt ner bredvid henne för att
vi två tillsammans nu ska kunna ligga här och bara
skåda på stackmolnen som så sakta glider förbi
däruppe på himmelen i solens glans
Och tillsammans med alla paradisfåglarna som nu sitter
här i varje buske och träd och visslar på en och annan
skön melodi ger vi oss själva en chans när vi börjar
att älska med varann...

Jag lägger ner henne lite försiktigt!

Ken Cassel
5/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel