Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängmattan som jag inte har

 

I hängmattan som jag inte har

i trädgården någonstans

där kommer jag ligga

och författa allt vad hängmattan håller

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-07-06 11:22



Bookmark and Share


  yoyyo
låter underbart!
härliga bilder här, får ta och springa ut och lägga mig i hängmattan nu :)
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma