Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser den gamla ekens fåror

 

sträv känns den under min hand

den skänker mig skugga och jag lutar mig mot

tittar upp och ser grenarna sträcka sig upp och ut

mot

 

himlen ovanför

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-07-06 13:46



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

En kort och härlig dikt som får

livet att passera förbi i minnesbilder

Bra ordat Helene!!!


MVH Dan


*****************************
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma