Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmen är en dansare

En mästare på golvet
En riktigt taktfull och duktig sådan
En som kan få kaoset i tonerna och klangerna
att verka vara helt samordnade då det bara
svänger hela tiden
Och det samtidigt som hon vickar smidigt på
höfterna till allmän beskådan
För ingen kommer undan de förföriska tonerna
som kommer utifrån musiklådan
För man kan ju inte låta bli att börja studsa
fram överallt helt osann till de sköna och
magiska tonerna och klangerna som
når ut till alla de många miljarderna människor
Så ifrån den här härliga rytmen till dansare
kommer man nog aldrig kunna bli riktigt fri
För så fort man får höra en riktigt bra rytm
i en melodi, flyger man genast in i drömmarna
som om man vore ett lyckligt litet hounungsbi
som pollonerar blommorna på ängen
Så behåll nu den här underbara rytmen och
känslan inom dig när du dansar dig själv
rätt ner i sängen och börjar snarka taktiskt
Sen när musiken börjar tystna för kvällen
kan man se att du somnar in med ett riktigt
stort och lyckligt leende i refrängen...

Rytmen är en dansare
En riktigt duktig sådan!!!

Ken Cassel
13/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-13 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Så behåll nu den här underbara rytmen och
känslan inom dig när du dansar dig själv
rätt ner i sängen och börjar snarka taktiskt
Sen när musiken börjar tystna för kvällen
kan man se att du somnar in med ett riktigt
stort och lyckligt leende i refrängen..."

sant! och så fint sagt! jag somnade till min cd spelare igår. =) och det var nån second hand tidig 90 tals musik!
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel