Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver inte vara bög

för att man suger av en kompis
Inte så länge det bara är en kompis
Det är vad jag har fått höra i alla fall
hihihi

Ken Cassel
17/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-17 12:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Overkligt sätt att umgås med en kompis !!!!!!!!!!!!!!!!!
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel