Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är rödhårig med gröna slingor

Jag vet inte vad det är som jag får syn på
när jag träffar på henne
För hon är rödhårig med gröna slingor
Ganska så udda, vill jag påstå
Men så söt och vacker ändå när hon ler
Så jag står där och beundrar henne
Och på något knasigt sätt tycker jag om det
som jag ser
Märker att jag inte kan låta bli att snegla lite
mera åt hennes håll
Vill ju bara se mer och mer utav henne
Så på henne håller jag koll
Kan inte hjälpa mig själv...

Hon är rödhårig med gröna slingor!

Ken Cassel
19/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel