Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror man och framför allt hoppas att barnen sover... och gör det hårt ;) (och även blommor kan sloka i anden... inte bara ståndaren själv) ;P



Coitus interruptus



varma händer på trånande kroppar

trånande kyssar på längtande läppar

 

        längtande...

 

tassande fötter på sval parkett

svalnande kyssar på förvånade läppar

 

        slokande...

 

 

 

 




Övriga genrer av Cutup
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:57



Bookmark and Share


  Howlit
Ehe ehe...*fniss*

... men är det inte vecka 28 nästa vecka?

ÄDVM ;)
2006-07-07

    Veronica Eriksson Blok
hihi det här blir minsann ett bokmärke direkt.
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Cutup