Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när vi två gemensamt har hittat kärleken

undrar jag bara vad vi ska göra med den
För vad tycker du att vi ska göra med den
min älskade vän

Jo, jag tycker att eftersom vi nu har så mycket
utav kärleken, att vi bara delar med oss lite till
alla de som ingen kärlek har
Till alla de som står eller sitter där helt nakna
med rumpan bar
Till alla de som aldrig har fått chansen att bada
i ett riktigt badkar

Okej!
Men hur ska vi nu kunna hitta alla dessa olycksfåglar

Va, står det inte om dem på Internet
Mycket märkligt...

Ken Cassel
30/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-30 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel