Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte knulla bort dig


Efter att ha märkt hundratrettio olika
pojkrumssängar med min doft var det
på tiden att jag skulle ramla ur någon
av dem och slå huvudet så hårt att
sanningen skulle tvingas bankas in

Det är lätt att sära på benen och i
några minuter vara i en helt annan
värld men det är svårare att sedan
vakna och inse att det fortfarande
inte var du som jag så lättsint gav
min kropp åt och att inte denna heller
fick mig att känna närhet sådär som
dina kyssar och dina andetag gör

Så jag börjar nog så-småning-om
ställa mig den fråga som många
kanske tänker på;

Kan man knulla bort saknad?

I så fall har jag många sängar kvar
att rista in mina initialer i eftersom
etthundratrettiotvå stycken inte
har gjort någon förbannad skillnad

Man kan knulla bort det mesta,
men inte dig.




Fri vers av P.J
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-07-07 14:56



Bookmark and Share


  SvartKatt
ja. jävlar. där har jag också varit.
det här är så starkt att det gör ont.
2007-01-24

  Varjovalo
Bra skrivet. Förstår känslan, läs gärna min one night stand
2006-08-17

  Daniel_78 VIP
jag tror saknad försvinner med tiden
och knulla kan vara ett tidsfördriv
kanske något vi tar till allt för lätt för att glömma

jag skulle vilja ha lite mer i denna texten
vad är det för saknad du försöker knulla bort
beskriva lite känslan under spelet och efter kanske
lite råare.
det skulle jag önska.

annars ger den en jobbig smått igenkännanden känsla
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J