Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Jag lyssnade till din röst
Min vän

Klar
Djup
Säker

Dina drömmar lyste upp längs vägen
Om att dela livet med honom
Om din hand på hans rygg
Om att få vara trygg

Dina ord var många, om gemenskap och framtid
”Känna ett lugn” bad du...
”Jag stannar, jag är hemma” sa du.
Du saknade honom varje sekund.
Det var så tydligt
Dina sätt att beskriva kärleken,
den som fick ditt innersta att krusa sig

Jag lyssnade och din berättelse var vacker

Det du inte visste...

Han ville kunna tacka livet och öppnade själen för dig,
riskerade hjärta för kärlek och närhet

Stor skör oändlig ofantlig - kärleken




Fri vers av Dagmar
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 19:19



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
så vackert skrivet
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar