Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Möjlighet till förbättring

Ett stort steg för mig,
ingenting för dig,
jag levde som död, där och då,
du levde, du också,
idag landar jag,
accepterar,
försöker lära mig,
genom att se och lyssna,
studera, känna av,
du lever,
jag också,
en dag i taget,
så ska allting gå bra!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-04-08 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann