Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

minnen från badstränder i alla tider 




Tallens röda bark i solen

 

tallens barr sticker mina bara fötter

på väg ner

till stranden

 

brer ut filten och lägger mig

i solens gula

 

värmen sprider sig i mig

färgen blir röd på min vita hud

 

havsbrisen är skön

svalkande mot min bränna

 

drickan är småljummen

i min strupe

 

låter tankarna vandra

småslumrar i det gula

 

vaknar till

springer ner till

vattnet

det sköna friska

svalkande 

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-07-08 11:00



Bookmark and Share


    Cello
hm.. innehållet ger dej en femma, bra fångad stämning i all sin vardaglighet. Plötsligt vill jag vara ett hav med.. (feelgoodpoesi..;)
#C
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma