Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia ifrån arkivet


Hämnaren

Nu är jag tillbaka igen efter att ha skakat galler
tillsammans med en allt för hård säng
Men nu är jag åter igen fri som fågeln
Kan röra mig fritt
Vilket var längesen nu
Sju långa år
Så nu är det dags att ta igen den här förlorade
tiden
Så till och börja med kommer jag att söka upp en
och annan före detta vän för att slå på käften
Alla de som tjallade på mig så att jag hamnade här
där jag inte håller någon kär
Ja, alla de som nu bara har sig själva att skylla
För i denna värld är polisen de sista man ska
bli kompis med då de bara sätter krokben
för en istället för att vara ens vän
Ger en, en massor av besvär
Skapar en dålig atmosfär
Så vi får väl hoppas att jag inte stöter på
några av dem då jag nu är ute
efter lite hämnd
hahahaha

Det lovar jag Sven, den nya hämnaren
För det som går runt kommer alltid tillbaka!

Ken Cassel
17/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel