Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bondage och sadomachoschist

Den fagra damen hade klätt upp sig sexigt i förförande
tunna kläder för att sedan ta fram den stora sjutton
knutars läderpiskan
Vilken han nu skulle få smaka på så att stjärten hans
blir till röd och så, för att lite senare tona ut till blå
För nu får han som han vill fastbunden som han är
För just nu älskar han den fagra damen som är villig
att gå hans sexuella läggning tillmötes utan några som
helst besvär
Bondage och sadomachoschist
Så trots att han blir piskad då det gör ont tycker han
ändå att det inte är det minsta trist då det bara
stärker hans begär
Så i den tuffa och sexigt uppklädda damen är han smått
lite kär i trots allt
För att bli förnedrad såhär av en förtjusande dam
tycker han är så himla ballt då han räknar med
att hon lite senare ska gifta sig med honom
helt iskallt..

Den fagra damen hade klätt upp sig!

Ken Cassel
18/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-18 13:08



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Kärleken har sina särskilda vägar...
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel