Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt försiktigt

.


Väger mina ord i guldskål

vid minsta tvivel låser jag in dem
i tystnadens kammare




Fri vers av Mejja
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-07-08 21:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
som att gå på nålar..
uj så jobbigt
men du beskriver det fint!
2006-07-08

  Rachel Roth
att tala är silver, att tiga är guld...
men ack så svårt..

det kräver en särskild stark närvaro
och uppmärksamhet
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja