Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad

.

I valet finns så mycket som skrämmer




Fri vers av Mejja
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-07-08 21:50



Bookmark and Share


    Agneta
Ja.. visst är det så ofta... men lättnaden brukar komma när man väl tagit beslutet.
2006-07-24

  karenina VIP
ja, det är så sant men när vi vågar lyfter vi!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja