Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråsparven såg mig

han

en sten
kall och hård

jag

en vingskadad fjäril

med en bön om nåd
besvarades av kyla och tystnad

när gråvingar skuggade mitt jag
gladdes jag

någon såg mig

fast...
bara som lunch




Fri vers av Gabrielle
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-07-08 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle