Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga hotet

blir mera påtagligt för var dag som går
då döden följer i dess spår vart det än bär
För urskillningslöst plockar den svaga själar rätt ner
till graven oavsett hur många som håller dessa
människor mera än kärt då det inte är någonting värt
För det osynliga hotet har inga känslor på sin färd
runt hela jorden med döden som sin bundsförvant
och följeslagare
Och inte fören de tröstlösa har lyckats isolera hotet
genom att bli imuna kommer det att ge sig av och
försvinna för gott ut ur deras sfär då namnet
Corona för alltid kommer att förknippas och påminna
dem alla om denna misär då livet var skört...

Det osynliga hotet!

Ken Cassel
1/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel