Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta men inte alltid


Vid skilsmässa

.

Barnen vi skapat av kärlek
glömmer vi bort
i den känslomässiga stormen




Fri vers av Mejja
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 18:56



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Jo, det är så sant......mycket bra skrivet.Kort och med innehåll av hög klass!!
2006-07-15

    Agneta
ja.. så sant. Många barn blir hårdare drabbade än enbart skiljsmässan...
2006-07-09

  Ikna
Håller med, det stämmer tyvärr allt för ofta!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja