Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herre hela mig, jag ber!


Till det Sjunde inseglet!

Det gäller att ligga i

det börjar i magtrakten

och stiger obenhörligt

uppåt,

Det är så den kryper

sakta uppåt te huvet!

Hålla sig sysselsatt

putsa skor å diska

tvinga sig ut å gå,

känns som livet

är för tufft att leva

När yrseln sätter in,

 

Annars är det okey

jag är hur glad som helst,

Å minns inte besvären,

Herre ta mig till dig

å led mig till att lindra,

pröva mig inte för hårt!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-10 17:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hjärtskärande bön.
2020-05-23

  ResenärGenomLivet
Förtröstansfullt och fint...trots besvären så finns hoppet där...
2020-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du oroas över hälsan, men förtröstan har du ändå och glädjen.
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Läser din text och ser solstrålar som skingrar de mörka molnen!
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Intensiv dikt med oro över hälsan och ändå glädje och förtröstan över de fina stunderna.
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy