Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ser mig

ger du mig en vänskaplig knuff bakifrån då jag reagerar
Vad fan tror du att du håller på med egentligen
Eller vem fan tror du att du är
För du var mig en jävel på att vara tuff
Sedan kramar jag om dig med ett litet leende på mina
läppar då du är väntad
Välkommen till Stockholm, min älskade vän
Kom nu så åker vi hem...

När du ser mig!

Ken Cassel
17/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel