Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag lyssnar med hjärtat

Löven blir gröna,
fåglar kvittrar,
jag vill leva,
det är tacksamt,
också i solen,
men du vet att jag älskar regn.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-05-18 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann