Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag gråter lycka

Jag älskar dig,
på djupet, rakt igenom,
i det lilla, genom vardagen,
du är påriktigt,
du finns med mig, genom mina olika måenden.

Jag gråter av tacksamhet och lycka,
om du skulle varit en sjukdom,
då hade jag aldrig velat bli frisk.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-05-21 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann