Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken snygging till tjej

Kan inte låta bli att vända mig om i hopp om att
kunna fånga hennes blick då hon också vänder sig om
medan hon slänger med det långa mörka håret
så himla chick
Och då våra blickar möts slår det blixtar ifrån skyn
då vi får en varsin stöt då vi genast slänger oss
i varandars armar och bedyrar för varann
Fan då, vad du är söt
Och då vi tittar upp mot himmelen samtidigt börjar det
att ösregna då jag genast tar av mig min sommarjacka
som jag ger till henne för att hon ska slippa bli blöt
Så att jag råkade springa på henne såhär hade jag ju
inte räknat med
Men glad som jag blev tog jag fram min musköt och
upp i luften sköt till våran ära
Och nu står vi ju här tillsammans i köket hemma
hos oss och tillagar oss en frukost då hon gör
världens godaste gröt...

Vilken snygging till urpa och brud!

Ken Cassel
21/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-21 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel