Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en tid och plats för oss alla

då kärleken slår till i våra liv
Börjar att bolla med våra känslor då vi har gått
och kärat ner oss i någon
Tagit oss i besittning
Och då är det lätt hänt att vi med den som vi tycker
så mycket om börjar att slåss
Kärlekfullt då förstås då kärlek många gånger
börjar med bråk
Men så talar man ju också samma språk där
lika barn leka bäst
Så det finns en tid och plats för oss alla då vi träffar
på våran kärlek för första gången på något stråk
Och om man då får den besvarad kommer känslorna
inom en att vilja ställa till med en fest
Då man känner sig så nöjd så
Man har hittat sin käresta och tänker då
Jag bryr mig inte om andra tjejer för jag har ju redan
hittat min kärlek
Så fuck the rest...

Det finns en tid och plats för oss alla!

Kensan Cassel
28/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel