Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu sitter jag här framför min dator

och filosiferar
Drömmer mig bort
Leker med mina egna tankar
För jag kan se mitt framför mig en förtjusande tjej
som bor på ett stort och magiskt slott
En tjej med ett jättelångt hår som hon kastar ut ifrån
balkongen sin så att jag ska kunna klättra upp
Vilket jag inte är sen med att göra
Vill ju inte hennes drömmar förstöra
Så efter att vi har älskat med varandra ställer jag
mig upp och galer som en tupp
Varnar andra tuppar att den här tjejen är bara min
Jo, om det nu är någon som om hennes gunst vill
börja slåss
Så just nu sitter jag här framför min dator och filosiferar
då alla mina gränser mellan dröm och verklighet
är ett minne blott, kort och gott
Har ju ändå ingenting annat för mig just nu...

Kensan Cassel
28/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel