Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristadsdjungel

Känsloäcklet sjåpar sig
Byter skinn
Å åmar sig
Om solskydd

Jag ringlar mig bort
Gömmer mig i en vrå


Beteckning




Fri vers av lilla t
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-01 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"It's like a jungle sometimes
Makes me wonder how I keep from
going under..."
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t