Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite olika ord som jag hittade i min anteckningsbok lite olika smådikter mmm


så många blandade saker det finns i min hemliga bok

Känslor är blott det som hjärtat försöker berätta
Känslor är hjärtats väg till världen
Ilska kärlek vänskap det e det hjärtat försöker säga
Och det är bäst att göra som det säger
Ty känslorna är ditt hjärtas röst
Och hjärtat är inte att leka med…

-------------------------------------------------------


När jag ser på stjärnorna så ser jag dig
När jag ser på månen så ser jag mig
Månen och stjärnorna hör ihop
Så varför inte du och jag?
------------------------------------------------------------------

Flyg fina fågel flyg
Flyg ut ur din bur
Ut ur mitt liv
Jag vill minnas tiden då allt var bra
Tiden då du var den vackra fågel jag ville ha
-------------------------------------------------------------------------

I am a fallen angel
I am falling from above
The sky is falling apart
Without you
Heaven is losing its meaning
Heaven is just like the earth
You didn’t come here when you died
That why
I am falling falling from above
To show everyone that my love for you is true
That I go to hell to be with you
-------------------------------------------------------------------------------
Ni är ljuset i mitt liv
Ni är de som gör livet värt att leva
Ni mina älskade vänner
Vad skulle jag vara utan er?

Ni kan få mig att skratta bara sådär
Helt utan ansträngning
Ni skrattar, leker, och garvar en hel del
Mina älskade vänner
Vad skulle jag vara utan er?




Övriga genrer av Psygirl-or not
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-07-10 17:42



Bookmark and Share


    Pleant
Väldigt bra dom flesta av dom...
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not