Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittad

Ögon stirrar
direkt

mig

ifrån dungen i skogen,
öronen vinklas,
för att höra
bättre

lystra om
jag är en fara
eller inte

Jag är inte någon fara
för dig eller Bambin,
bara ute på

promenad.




Fri vers av lilla t
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-07 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t