Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrynkla

Skrynklorna syns tydligt
I det fårade
Ansiktet
Djupa veck
I pannan
Ett radband av
Täta rynkor
Över läppen
Plötsligt gnistrar det till
I de blekblå ögonen
Läpparna fuktas
Som om du tänkte
Tala
Men du förblir
Tyst

Min lilla skrynkla.




Fri vers av lilla t
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-16 17:12



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillar, men är lite tvehågsen för om det rör sig om en åldring eller ett spädbarn?

2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t