Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om mig och Ponkie...den så kallade döden är vi båda...men ändå ingen av oss....jag vet ni fattar inte


Ditt Och Mitt Döden

Jag ser dig gå där
Där i skogen
I den vackra skogen
Som bara du och jag har tillträde till
Där kan vi vara hur fejkade och elaka vi vill

För vi äger den skogen
Men när vi är där är vi glada och rädda
Glada för att vi är tillsammans
Rädda för att man lätt går vilse
Och för att skogen ska försvinna

För skogen finns bara i våran fantasi
Och när vi blir rädda
Så kommer vi tillbaka till verkligheten
Där står de och skrattar åt oss
För att vi somnat under lektionen

Varje dag ser jag skogen
Och varje dag försvinner den
Jag är alltid lika rädd att den inte ska komma tillbaka
För om den inte gör det så är jag förlorad
I denna läskiga verklighet

Kankse jag tar mitt liv då
Men vi får väll hoppas att det inte sker
För just nu vill jag inte det
För jag lever i skogen nu
Den är din och min
Träden och stigarna är dina
Och blommorna och ängarna mina...

Vi leker älvor och ler
Vi bara ler
Och skrattar lite då och då

För vi äger den skogen(makt)...

Du och jag döden




Övriga genrer av SocialPsychoFreak
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-11 01:45



Bookmark and Share


  Ponkie
Vår skog:) Älskling<3
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak