Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urblåst

Känner mig
Urblåst
Likt ett äggskal
Tömd på inteligens
Innehållslöst
Inga idéer
Ingen ork

Tom
Som ett äggskal.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-20 16:50



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Men det fanns en dikt som ville ut
2020-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t