Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamande trötthet

Nattens maror rider mitt sinne
Om natten
Blir så öm,
I själen
När sömlösheten
Biter sig fast,
I hjärnan
gör den mig dummare än tåget som aldrig når rätt perrong
Urdum.

Kallsvetten väcker mig,
Känner mig urlakad
på samtliga kreativadrag
Som normalt har fritt utlopp
Olösta klurigheter får mig att missa
John Blund,
Han börjar nog tröttna på mig
Som låter som en raspig, jackad LP-skiva
Tjatig, å gnatig

Ger upp, å ger mig ut på en kvällspromenad




Fri vers av lilla t
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-22 20:19



Bookmark and Share


  AKT VIP
Värme är inte roligt!! Har genomlidit en helt vidrig natt!!
2020-06-23

    ej medlem längre
jag hade inte ätit choklad på flera dar. var helvetiskt, ska jag säga dig! jag försökte med allt. kamomill te. kaffe. choklad. 3 starka snus! till slut duschade jag, och då somnade jag...
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t