Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig min så mycket mera


Inte är du min bror

 

jag har vänner som jag kallar

mina systrar

 

men dig kallar jag inte

för bror

 

du är så mycket mer 

 

än vän

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-07-11 10:38



Bookmark and Share


    liv-mm
Och jag tycker genast
den här
dikten är mer
än en dikt
den är den
som skriver den
////L*
2006-07-13

  DanSan
*


Ja min älskade eller . . .

du min Herre och Gud ...

starka ord om den man älskar!!!

Jag vet ju inte vad du syftar på . . .

men ger tillbaka en iaktagelse!


MVH Dan


*
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma