Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda

Texter kan vara udda
Knepiga eller som en skugga
Texter kan vara fyllda av
kärlek, hat, svek eller sorg
Eller varför inte ett helt hav
eller något annat ur livets korg.
Låt oss varandras liv förgylla
Genom poesins mylla




Bunden vers (Rim) av lilla t
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t