Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt tussilagodun

Du låter dig föras
I livets vals
Vind gör våg
Likt ett tussilagodun
Vinden för dig hit och dit
Livets slit
får dig att stanna upp
Tills nästa pust för dig vidare
Längs livets stig.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-29 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert =) du låter som en visionär... en aforism!
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t