Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden så tänker jag i mitt skrivande

Bättre kan jag väl
Vill hela tiden överträffa mig själv
Bara ge mig själv en käftsmäll
Bara flyta med in i orden
Låta de få snurra runt i mitt huvud och mun ett tag
innan jag pusslar ihop de alla på ett av borden
Knepar och knopar så in i norden för att se vart de för
mig någonstans
För antigen så blir det Suck. Se
Eller så blir det till en katastrof eller ett kaos
Men någonstans där i kaoset så finns det ändå en
ordnig i mitt skrivande
Det bara vet jag
Vilket jag räknar med helt iskallt...

Hela tiden så tänker jag i mitt skrivande
Bättre kan jag väl?!

Ken Cassel
5/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-05 13:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Inspirationen för skrivandet kan ju komma från nästan vad som helst...skönt när kaoset i hjärnan kan bli till nedtecknade ord...
2020-07-11

    ej medlem längre
"Suck. Se"

rättstavningsprogrammt löper amock? =P
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel