Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska jag ringa eller ska jag inte?...Usch vad jag avskyr att vela om allt...


velarens kval...

Jag blir nästan lite sur eller vadå nästan… jag avskyr att jag ska vela.. Varför ska jag känna mig larvig för han är ju min pojkvän han har sagt att jag får ringa närsomhelst… men varför känns det så larvigt när jag bara vill ringa för att höra hans röst? Visserligen det är sent på natten… men jag vill verkligen höra hans röst… Vill vill vill!! skriker min inre 3åring…
Jag ska inte träffa han förrän på typ fredag jag kommer inte kunna ringa han om inte han ringer mig eller om han skickar nåt sött sms för jag vet att jag inte kommer skicka först… åh hur jag älskar hans sms de e så söta det e nästan som att han har lagt ner lång tid på att skriva dom fast det misstänker jag att han inte har även fast jag vet att han kan vara romantisk ibland…
Jag vill ringa vill…
Ska jag eller ska jag inte?…
Usch vad jag avskyr att vela…




Övriga genrer av Psygirl-or not
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-07-11 23:19



Bookmark and Share


  Herself
jag känner igen det här väl:P jättebra!
2006-10-07

  skaparen
känner igen det där i början med att vela, skitjobbigt. Bra dikt.
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not