Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

mina barn, snart stora 




Värme jag minns

 

min säng full av er

oj så varmt det var

gosigt och mysigt

 

alla somrar vi var i Skåne

minns värmen från solen

och saltet i håret och mot huden

 

nu när jag oftast ligger ensam

i min säng och tycker det är lite

för ensamt tänker jag på dessa minnen

 

går ibland in till er och försöker få

lägga mig hos er

och tänk - ibland lyckas jag!

 

då ler jag och kryper nära intill  

småpratar och håller om

 

minns ni? 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-07-12 06:42



Bookmark and Share


    liv-mm
väääääääääärmen spriiiiiiiider sej till meeeeeej!
///L*
Kram på er..
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma