Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvällarna

 

jag satte på er pyjamas

tog in er i badrummet

ni borstade tänderna

under ständiga diskussioner

 

du min Erika tog en kaka en gång

efter tandborstningen och satte

dig under köksbordet

 

jag gick förbi och såg att du satt där

men tänkte inte så mycket på det

sedan kom du hoppande in i badrummet

 

skuttande egentligen och sa

"vet du mamma, det hoppade en kaka in

i munnen på mig"

 

det var bara fram med tandborsten

igen

 

jag log för mig själv åt denna lilla plirande

tre-åriga flicka (som blir 16)

 

det var så mycket sådant här med er

som gjorde livet och er så kära för mig

ni var det roliga i mitt liv och är det fortfarande

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-07-12 06:57



Bookmark and Share


  Myself
härliga minnen,men ack vad fort åren går....
2006-07-12

    liv-mm
Nu vet jag ytterligare en orsak att önska
jag en gång också vore mor..
Lyckliga kvinnor..

Mycket härligt återgiven :)
///L'
2006-07-12

    Bodil Sandberg
Vilken underbar dikt!Dessa härliga stunder med våra barn finns alltid etsade i våra hjärtan!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma