Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet och tiden är alldeles för kort, när önskan är stor att den ska räcka i evighet


Jag måste absolut sluta med det jag är

 

måste sluta vara vemodig

i lyckan

närvaron av oss

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-07-12 08:46



Bookmark and Share


    liv-mm
Lilla vännen..
vemod är början på det vackra
missmod
är inte samma; Och den
griper mej, din text -
känner vemod med..
men för nåt vackert
för din text
för just dej
vemod är själens betyg
på ännu osedd längtan
missmod,
har ingen längtan alls
D: Kram
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma