Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Solnedgång

Längtar efter att,
få säga godnatt,
sova några timmar,
vakna imorgon,
till all oro igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-08-10 01:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du fångar den sömnlösas inre värld.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann