Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Glasklart

Le med själen, le med hjärtat,
tillåt dig att gråta ibland.

Lyssna till regnet,
hör hur det viskar om mina välsignelser.

Du är värdefull och unik,
det gläder mig att se hur du kämpar,
med en glöd i ditt hjärta,
med nerver i din kropp.

Det gläder mig att att du verkligen tror på mitt ord,
att du lever på mitt hopp.

I den djupaste dal, kommer du att landa mjukt.

Värdefulla hjärtan, dyrbara andetag,
de svagas böner,
besvarar jag,
ockås i ovissa stunder, ty hos dig kan det vara fördolt,
hos mig strålar det glasklart.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-08-10 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann