Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån arkivet


Kameran rullar

när ett par förtjusande damer håller på och pullar
och slickar varandra
Suger på varandras bröst till tröst
Och på sidan om dem så ligger det ett annat
heterosexuellt par och pippar
Pippar hej vilt på en nyinköpt filt
Men båda paren är ute efter samma sak
Sköna kickar och en och annan skön orgasm som får
de alla att känna sig lite mera levande
Men för att de ska lyckas med det får det inte vara
så himla strikt
Så medan kameran rullar och skjuter bild efter bild
utför de sina små tricks med varann tillsammans
med en förförisk blick...

Ken Cassel
13/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-08-13 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel