Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

060714 17:05

tar jag min själ och kropp

till verklig vila

 

lägger ifrån mig jobbnycklarna

förvarar dem i en låda

 

att ta fram fyra veckor senare




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-07-13 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler stort*
semestern kallar,
ha det skönt nu!
2006-07-13

  DanSan
**************************

Välkommen till en behövlig

semester Helene . . .

och förmedla dina sköna ord

som vi så väl behöver min vän!!!

MVH Dan


****************************
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma