Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i past tens fast jag inte vill!


Du må tro att vi pratar om dig!

 

så mycket vi kan och bara hinner

vi pratar om vad du gjorde

hur du var

vad du brukade säga

 

aldrig någonsin något skit

för det existerade inte hos dig

du var en reko människa

 

vi är fulla av respekt vid våra samtal

om dig

fulla av den kärlek vi känner för dig

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-07-13 14:51



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Precis vad vi vill veta från våra nära, på precis det här sättet. Man kan tänka sig att man får se vad som pågick i efterhand på nåt vis. Bra att titeln fungerade som början tycker jag.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma