Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var mörkt där hon befann sig

 

hon såg inget ljus glimma någonstans

ingen glädje i vare sig barnen

eller i själva livet

 

"att ta sig av daga"

 

det var en öppning men ändå inte

 

hon fortsatte

med att försöka

 

leva




Fri vers av Helene Månsson
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-07-13 16:38



Bookmark and Share


  Sara Boström
Att måste välja livet, varje morgon. Det är en kamp. De flesta verkar bara leva, utan att fundera på alternativen... Känner väl igen mig i dina ord!
2006-07-13

    ej medlem längre
Mm...precis...
*helt stum av igenkänningsfaktorn nu*
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma