Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, fru, vart tog KVINNAN vägen?

 

hon fick medicin som gjorde henne

ännu mera ångestladdad

hon blev en robot

 

gjorde allt det där hon egentligen inte

hade lust till

det som var nödvändigt i hemmet

blev en hushållsarbetande robot

 

den enda gången hon kände att hon levde

var när hon var med sina barn

då kände hon äntligen livet så smått

komma

 

tillbaka




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-07-13 17:39



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Oj vad sorgesamt och vemodigt...men jag har en känsla av att det händer så alltför ofta. Ytterligare ett fall av att inte vara förstådd som jag tolkar det. BRA. / Clara-Fina
2006-07-13

    ej medlem längre
Åhh, skriver du om mig eller?!
Känner igen mig himla mycket i den här texten.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma