Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE TUBES

Vad vill du ha ut utav livet?!
En rockopera utan dess like, helt i Live ifrån
Hammersmith Odeon, London nittonhundra sjuttiosju
Gå in på Spotify och lyssna nu
Du kommer aldrig att ångra dig
Lyssna och ha det både bra och kul...

The Tubes, Live!

Ken Cassel
29/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-29 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel