Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något som exet alltid retade sig på....



Min alldeles egna spontanitet

 

finns i utdragna lådor och

öppnade skåpdörrar

 

vilka blåmärken jag haft av

alla dessa

lådor och dörrar

 

leendet finns i mina ögon




Fri vers av Helene Månsson
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-07-13 22:05



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Ha ha ha...ja, det där känner jag igen, jag glömmer onekligen också att stänga skåpsluckorna! Min farmor gjorde likadant, undra om det är ett släcktdrag? jag tycker att det var bra skrivet att du kallar det för din spontanitet...sista raden är vacker. / Clara-Fina
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma